Otvoreno Eurodesk natjecanje

Tijekom cijele godine Eurodesk organizira razne zabavne aktivnosti za mlade. U 2020. godini nas je možda malo poljuljala pandemija Covid virusa ali nas svakako nije zaustavila. U nemogućnosti organiziranja aktivnosti uživo, okrenuli smo se čudesnim prilikama on line svijeta.

Jedna od tih prilika je i natjecanje koje „Zabavne činjenice o Eurodesku u tvojoj lokalnoj zajednici“

 ZADATAK: Pozivamo te da istražiš koje zemlje čine Eurodesk mrežu te na svom facebook profilu objaviš FOTOGRAFIJU s obrazloženjem ili PRIČU u kojoj ćeš povezati odabranu zemlju (ili više njih) sa svojom lokalnom zajednicom (gradom, općinom, županijom).

! VAŽNO !

Prilikom objave, koristi #funfactsabouteurodesk !

 

MOGUĆE KATEGORIJE:
 legenda/mit,
 priča iz naroda,
 priča iz obitelji,
 pozitiva!,
 poznate osobe,
 suvremeno doba,
 kultura i umjetnost,
 običaji –
ili
 uvedi svoju kategoriju!

 

 CILJ: upoznati građane s raznim mogućnostima za mlade te promovirati Eurodesk mrežu kroz zanimljiv „istraživački“ rad usmjeren na obogaćivanje znanja o vezama između različitih zemalja Europske unije.

 REZULTAT: Osim što ćeš pomoći svima nama da naučimo nešto više o tvojoj lokalnoj zajednici, nadamo se da će ti proces istraživanja otkriti i nešto više o vezi između tvog grada i zemalja EU.

 

 NAGRADE!

Ukoliko nam do 31. ožujka 2021. pošalješ svoju priču/fotografiju s obrazloženjem, imaš mogućnost uloviti jednu od naših primamljivih nagrada!
– BON OD 150 KUNA ZA CINESTAR
– BON OD 200 KUNA ZA SUPERNOVA TRGOVAČKI LANAC

Želimo ti puno sreće i uspješan istraživački rad!

Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.