Izložba “Together we can”!

U suradnji s Udrugom Krka te Udrugom Carpe Diem, održali smo izložbu u petrinjskom gradskom parku čiji je cilj bio promicanje međunarodnog volonterstva!

Udruga IKS održala je u suradnji sa Ekološkom udrugom “Krka” iz Knina i njihovim volonterom Douglasom Virleuxom iz Francuske te udrugom Carpe Diem iz Karlovca izložbu pod nazivom “Together we can – Zajedno možemo“. Izložba je bila postavljena 28. rujna 2021. u petrinjskom gradskom parku na lokaciji Trg Josipa Jurja Strossmayera 5. U postavljanju i prikupljanju fotografija za izložbu sudjelovali su djelatnici i volonteri Udruge IKS koji su potom izložbu prebacili u Klub mladih Skwhat!

“Zajedno možemo” izložba je koja ima za cilj ima prikazati posjetiteljima suradnju između europskih volontera i udruga. Cilj je bio pokazati što volonteri rade unutar svojih udruga domaćina.

Ova je izložba također dobar način za promicanje međunarodnog volontiranja kroz ESC program pokazujući mladima da je spomenuti program dostupan svima te da predstavlja jedinstveno iskustvo koje donosi velike pozitivne promjene u svačiji život.

Zajedničkim snagama nastojali smo pokazati da s puno malih akcija solidarnosti započinjemo velike promjene.

Sadržaj ovog članka je isključiva odgovornost Udruge IKS.