IV. Sajam informacija u Petrinji

Udruga IKS i Info centar za mlade Petrinja ove godine 10. kolovoza 2019. u Gradskom parku su organizirali Sajam informacija u sklopu manifestacije Lovrenčevo.

Sajam informacija za cilj ima tijekom jednog dana pružiti mladima sve bitne informacije na jednom mjestu. Na manifestaciji su sudjelovale razne udruge i organizacije iz zajednice koje imaju aktivnosti i usluge za mlade. Tijekom predstavljanja organizirane su razne edukativne igre i prezentacije u organizaciji EVS volontera Udruge IKS kako bi na inovativan način mladima pružili sve bitne informacije o mobilnosti, Garanciji za mlade, prilikama za obrazovanje i zapošljavanje i ostalo. Posjetitelji Sajma informacija su mogli doznati pregršt korisnih i zanimljivih informacija na gotovo svakom štandu.
 
 
Vjerujemo da je ovakav pristup i informiranje zajednice od iznimnog značaja posebno zbog širokog opsega informacija na jednom mjestu.
 
 
Projekt “INFO53” financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partner u projektu je Centar za mladež Zaprešić.