Upoznajte novu zaposlenicu – Emmu

Pozdrav svima, zovem se Emma i dolazim iz Petrinje. Nova sam članica tima Udruge IKS. Izuzetno sam komunikativna i vesela osoba. Završila sam Ekonomsku školu u Sisku, i studij za voditeljicu izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova u Zagrebu. Radila sam godinu dana kao voditeljica ureda u Zagrebu u kojoj smo poslovali gospodarenjem otpadom. Na tom radnom mjestu sam stekla svoje prvo radno iskustvo u administraciji,u okviru čega sam obavljala administrativne poslove, kao što su:  pisanje izvještaja sastanaka, sudjelovanje na sastancima sa drugim strankama, pisanje računa i  ponuda.

Dolazak u Udrugu IKS, vidim kao svojevrsnu  odskočnu dasku u razvijanju stečenih znanja i vještina uz koje bih mogla  dodatno napredovati i razvijati nove  vještine te steći dodatna nova iskustva, s kojim ću upravljati u poslovnom svijetu.

Izuzetno sam kreativna i umjetnički nadarena osoba. U slobodno vrijeme zanimacija mi je crtanje i dobar sam vizažist. Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Redovno odlazim na izlete, i razne zabavne događaje. Često volim gledati filmove, i odlaziti u kino, a trenirala sam i odbojku. Vedra sam i prijateljski nastrojena osoba.

 

  Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.