Sudionici projekta „Evolucija zajednice“ sudjelovali na međunarodnoj konferenciji „Social Innovations forum 2021“

Sudinici projekta „Evolucija zajednice“ sudjelovali su na drugom danu međunarodne konferencije „Social Innovations Forum 2021“ koji je održan u Beogradu 10.9.2021. Naša se 6-to člana grupa uključila u drugi dan konferencije jer je taj dio programa bio značajniji sa naše sudionike. Odmah na početku sudionici su se upoznali s tim što mladi poduzetnici koji su primjer dobre prakse rade, u kojoj su fazi razvoja, na kakve prepreke nailaze i kako vide svoj razvoj u sljedećih 5 godina.

Zatim smo metodom “world caffe-a” obilazili 7 stolova na kojima su bile različite teme, moderatori i sudionici. Tu su sudionici upoznali druge osobe iz svijeta društvenog poduzetništa i to iz drugih država. Nakon toga imali smo i neformalnu individualnu ili grupnu interakciju s onim osobama s kojim je svakom sudioniku ponaosob bio zanimljiv iz nekog aspekta te je svatko za sebe razmijenio kontakte s zainteresiranim licima.

Ovaj projekt sufinanciran je kroz Europski socijalni fond Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ – “Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji, Vukovaru”. Projektne aktivnosti provodit će se tijekom 18 mjeseci. Vrijednost projekta je 1.224.922,45 kn