Nova zaposlenica Udruge IKS-Melita

Pozdrav svima, zovem se Melita i dolazim iz Siska. Izrazito sam vesela i komunikativna osoba. Nakon medicinske srednje škole upisala sam stručni studij radne terapije kojeg sam završila 2013. god obranom diplomskog rada vezanog uz rad s osobama ovisnima o pshihoaktivnim tvarima.

Nedugo zatim zaposlila sam se Specijalnoj bolnici za zaštitu djece sa neurorazvojnim i motoričkim smetnjama te potom nastavila rad u struci u drugim državnim institucijama i nevladinim organizacijama.  Paralelno sa navedenim pohađala sam tečaj za ECDL operatera i samostalnog knjigovođu te sam postala aktivna članica lokalnih organizacija civilnog društva poput Udruge za promicanje alternative i nezavisne kulture Alternacija te Kordinacije udruga mladih Siska.

Moja želja za aktivnim sudjelovanjem u zajednici je naposljetku rezultirala zaposlenjem u Udruzi IKS. Iako sam imala iskustva sa prijašnjim radom u organizacijama civilnog društva Udrugu IKS vidim kao jedinstvenu priliku koja će mi pružiti svojevrsni  prostor slobode za kojeg vjerujem da će mi omogućiti razvijanje kreativnih aktivnosti i projekata koje ću moći spojiti sa svojim stručnim znanjima. Stoga svoje novo radno mjesto voditeljice Knjiguške u radu s djecom i kordinatorice volontera vidim kao idealnu poziciju za sebe.

A u slobodno vrijeme kojeg nekad nema puno, volim da iskoristim na način da sadim cvijeće,igram razne društvene igre, družim se s prijateljima,čitam knjige i spravljam razne slastice i hranu. Kuhanje i kolači su moja najveća strast,obožavam ih jer se skroz opustim i uživam u svemu što se pripremi sa obitelji i prijateljima.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.