Upoznajte Mehmeta iz Turske!

Pozdrav, everyone !!!

Mehmet is here. I am Mehmet Cinar and I come from where the ice cream was born, Kahramanmaras in south of Turkey.

I was in Kahramanmaras until my 18 birthday, then I moved to Antalya to study at Akdeniz University. I graduated from department of business administration in 2019. I studied for 5 years. I had so many chances to be a participant in social things during this time. I used to go to many social groups in university. Two of them are entrepreneurship and career community and AEGEE of Antalya. I traveled almost all over Europe. Also, during summer time  I worked in tourism. I really like to travel and see new countries. When the covid came I moved to the Netherlands. I lived in Amsterdam for 6 months. This is my first volunteering experience in a European country.

I have experience as a volunteer. I was a volunteer in entrepreneurship and innovation education for children. It was just 2 days workshop in Antalya with local students.

This time it will be my second volunteer experience. I am excited about being able to help people and raise their spirit. This is what people need in hard times. For helping people we also need to have empathy to understand how it was to experience a big earthquake and to help them better.

So this is my first day in the office and writing this. The environment is awesome in the office. Everyone is smiling and happy so it makes me feel happier and also everyone is so helpful.

There is a good team in the office. They work hard and coordinate to help people in Petrinja. I am proud of being a participant in this project.

I am ready to take every responsibility and duty to help people. I feel the energy of my team and I want to show the same energy.

*scroll down for croatian version

Pozdrav svima!!!

Mehmet je ovdje. Ja sam Mehmet Cinar i dolazim iz mjesta gdje je sladoled rođen, Kahramanmarasa na jugu Turske.

Bio sam u Kahramanmarasu do svoje 18. rođendana, a onda sam se preselio u Antalyu da studiram na Sveučilištu Akdeniz. Diplomirao sam na smjeru poslovne administracije 2019. Studirao sam 5 godina. Imao sam toliko prilika da budem sudionik društvenih stvari tijekom tog vremena. Išao sam u mnoge društvene grupe na sveučilištu. Dvije od njih su zajednica poduzetništva i karijere i AEGEE iz Antalye. Proputovao sam gotovo cijelu Europu. Također, ljeti sam radio u turizmu. Jako volim putovati i vidjeti nove zemlje. Kad je došao covid preselio sam se u Nizozemsku. Živjeo sam u Amsterdamu 6 mjeseci. Ovo je moje prvo iskustvo volontiranja u jednoj europskoj zemlji.

Imam iskustvo kao volonter. Bio sam volonter u edukaciji djece o poduzetništvu i inovacijama. Bila je to samo dvodnevna radionica u Antaliji s lokalnim studentima.

Ovoga puta bit će to moje drugo volontersko iskustvo. Uzbuđen sam što mogu pomoći ljudima i podići njihov duh. To je ono što ljudima treba u teškim vremenima. Da bismo pomogli ljudima, također moramo imati empatiju da shvatimo kako je bilo doživjeti veliki potres i da im bolje pomognemo.

Dakle, ovo je moj prvi dan u uredu i pišem ovo. Okruženje je fenomenalno u uredu. Svi su nasmijani i sretni pa se zbog toga osjećam sretniji, a svi su tako korisni.

U uredu je dobar tim. Rade i koordiniraju kako bi pomogli ljudima u Petrinji. Ponosan sam što sam sudionik ovog projekta.

Spreman sam preuzeti svaku odgovornost i dužnost pomoći ljudima. Osjećam energiju svoje ekipe i želim istu energiju pokazati.

 

 

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS. 

The contents of this article is the sole responsibility of Association IKS.