Ponovo počinje Time to move kampanja

Već šestu godinu za redom, Udruga IKS pridružuje se obilježavanju Time to move kampanje. Time to move najveća je Eurodesk kampanja koja promovira mobilnost i prilike za mlade, a održava se tijekom cijelog listopada.

Čak i u teškim okolnostima pandemije Covid 19 virusa, Eurodesk multiplikatori nastavili su svoj rad na informiranju mladih te pomagali mladima da na mudar i siguran način ostvare svoje pravo na mobilnost.

I ovog puta, otvorenje Time to move kampanje započeli smo sastankom Eurodesk multiplikatora – 16 organizacija koje rade na promoviranju mobilnosti mladih, a dio su europske mreže s preko 1600 organizacija. Sastanak je vodila Lorena Barić iz Agencije za mobilnost i programe EU, koja je nacionalni koordinator Eurodesk aktivnosti, a tijekom susreta koordinatori su predstavili svoje planove za kampanju, dobili informacije o novim mogućnostima, te razvili ideje za nove aktivnosti.

Ovog listopada Udruga IKS isplanirala je nekoliko zabavnih aktivnosti koje možete pronaći na Time to move karti, a ako niste u okolici Petrinje pronađite aktivnost najbližu vama i otkrijte nove prilike.

Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.