Počeo inkubacijski ciklus u poduzetničkom inkubatoru „EVOLUT“ i to kroz projekt „Evolucija zajednice“

Razvoj prvog poduzetničkog inkubatora u Petrinji, pod nazivom “EVOLUT” koji je pokrenula Udruga IKS, tijekom studenog i prosinca 2020-te, ušla je u treću fazu implementacije. U ovoj fazi korisnici naših edukativnih programa trenutačni prelaze iz pred-inkubacijske u fazu inkubacije kroz koju korisnici oblikuju svoju poslovnu ideju i pretvaraju je zasada u poslovni plan.

Kroz šestomjesečni ciklus predavanja i vježbi koji su posebno za nas kreirali treneri ACT grupe. Korisnici programa će proći 10 radionica što u prostoru “EVOLUT” poduzetničkog inkubatora, što online radionica kako bi odgovorili trenutačnim preprekama koje nam donosi korona virus. Teme, odnosno radionice koje su već provedene ili će se provoditi kroz naš program su:

• 10 grešaka koje ne smijete ponoviti,
  • Poslovni plan,
  • Razvoj proizvoda,
  • Prodaja
  • Istraživanje tržišta,
  • Marketing,
  • Upravljanje financijama,
  • Oblici i registracija poduzeća,
  • Izvori financiranja,
  • Priprema za pitch

U protekla dva mjeseca bilo na offline ili online način održane su 4 tematske radionice a sljedeća nas očekuje sredinom siječnja.

Više o projektu možete saznati preko naše web stranice www.udrugaiks.hr ili https://www.instagram.com/evolut_poduzetnickiinkubator/

Ovaj projekt sufinanciran je kroz Europski socijalni fond Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ – “Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji, Vukovaru”. Projektne aktivnosti provodit će se tijekom 18 mjeseci. Vrijednost projekta je 1.224.922,45 kn.