Volonterska akcija – Flashmob

Udruga IKS i Info centar za mlade Petrinja 18. lipnja 2019. organizirali su volontersku akciju „Flashmob“ u Gradskom parku u Petrinji.

„Volonterska akcija“  za cilj je imala pružiti mladima sve bitne informacije o prilikama volontiranja i mobilnosti na zabavan i inovativan način. Na „Volonterskoj akciji“ je sudjelovalo 12 stranih EVS volontera (Italija, Španjolska, Portugal, Francuska, Bosna i Hercegovina) koji borave u Petrinji.

Flashmobom smo privukli mlade uz rasplesanu i zabavnu atmosferu, te smo nakon toga pričali o prilikama volontiranja i družili se sa stranim i lokalnim volonterima. Na taj način mladima se nudi savršena prilika iz prve ruke saznati sve bitne informacije o mobilnosti, volontiranju i učenju stranih jezika.

Vjerujemo da aktivnosti koje organiziramo imaju pozitivan utjecaj na živote ljudi, počevši od naših volontera i nastavljajući sa građanima Petrinje i okolice.

 

Projekt “INFO53” financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partner u projektu je Centar za mladež Zaprešić.