Upoznajte novog pripravnika Gianni-a

Bok !

Moje ime je Gianni, imam 23 godine i dolazim iz Francuske. Odrastao sam na francuskom selu, ali sam se zbog studija preselio u Pariz. Trenutno studiram političke znanosti, a posebno europsku politiku. Život u Petrinji nije moje prvo međunarodno iskustvo jer sam prošle godine imao priliku živjeti u Japanu.

U slobodno vrijeme volim slušati glazbu, izlaziti van, sastajati se s prijateljima, provoditi vrijeme s obitelji i gledati filmove/serije. Kad imam vremena, volim i putovati. Više volim prirodu nego urbana područja općenito.

Kako sam želio europsko iskustvo za svoje stažiranje, kako bih potvrdio svoju prvu master godinu, prijavio sam se na ponudu IKS-a i pridružio timu nedavno. Volio bih pridonijeti životu zajednice jer mislim da bi prilike trebale biti svugdje, ne samo u većim gradovima. To je nešto što Europska unija pokušava promicati, pa želim vidjeti kako to funkcionira na terenu. Iako ne poznajem hrvatski jezik i kulturu, htio sam doći i biti dio IKS-ovih akcija za zajednicu.

Nadam se da ću uskoro upoznati mnoge od vas!

IMG 8841 scaled e1717147097366 - Upoznajte novog pripravnika Gianni-a

My name is Gianni, I’m 23 years old and I come from France. I grew up in the French countryside, but I moved to Paris for my studies. I am currently studying political sciences and especially European politics. Living in Petrinja is not my first international experience as I had the opportunity to live in Japan last year. 

During my free time, I like listening to music, going outside, meeting friends, spending time with my family and watching movies / series. When I have time, I like traveling as well. I prefer nature than urban areas in general.

As I wanted a European experience for my internship to validate my first Master year, I applied to IKS’s offer and joined the team recently. I would love to contribute to the life of the community as I think that opportunities should be everywhere, not only in bigger cities. This is something the European Union tries to promote, so I want to see how it’s working on the ground. Despite I don’t know the Croatian language or culture, I wanted to come to be a part of IKS’s actions for the community.

I hope to meet a lot of you very soon ! EN Co funded by the EU PANTONE 300x63 - Upoznajte novog pripravnika Gianni-a