“Što Baniji treba?” u video formatu!

Radi dodatne vidljivosti rezultata mapiranja potreba stanovnika lokalnih zajednica potresom pogođenog područja SMŽ izrađen je promotivni video naziva “Što Baniji treba?” koji na vjerodostojan način prikazuje sažetak analize rezultata mapiranja kao i trenutno stanje u Petrinji nakon razornog potresa.

Pozivamo vas ovim putem da pogledate kratki filmić koji će vas, nadamo se, potaknuti da pročitate i cjelokupna izvješća o rezultatima i provedbi mapiranja potreba na području 7 lokalnih zajednica u Sisačko – moslavačkog županiji.

LINK na video: https://www.youtube.com/watch?v=c-H9c2ZOOfQ&ab_channel=UdrugaIKS

Mapiranje potreba stanovnika lokalnih zajednica na potresom pogođenom području provedeno je u okviru projekta Mreža solidarnosti – mreža nade provedeno je pod pokroviteljstvom Active Citizens Funda. Navedeni je projekt financiran sredstvima financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške kroz javni poziv za ad hoc akcijske projekte Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Projekt doprinosi učinku unapređenju rada i povećanju kapaciteta civilnog društva na potresom najteže pogođenim prostorima, a njegova je ukupna vrijednost 14. 972,82 €.