Socijala ljetni festival u Petrinji

Udruga IKS i grupa mladih Aktivci i ove godine organiziraju Socijala ljetni festival na Kupalištu u Petrinji.
 
 
Volonteri Aktivci su skupina mladih koji svoje slobodno vrijeme koriste za organiziranje inicijativa mladih i osmišljavaju aktivnosti za mlade. Promoviraju svoje aktivnosti i rade na osvještavanju drugih mladih ljudi o važnosti aktivnog sudjelovanja u zajednici. Program Aktivci je zanimljiv zbog svog dvostrukog karaktera, na jedan način to je volonterski  program, a u isto vrijeme strukturiran, programski rad s mladima.
 
Imate višak slobodnog vremena i ne znate kako ga iskoristiti? Pridružite se Aktivcima svakog petka u 19:30h u Turkulinovoj 9 u Petrinji!
 
Ove godine Socijala će se održati od 28. do 30. lipnja na Kupalištu u Petrinji i okupiti će velik broj mladih iz Petrinje i okolice, pa čak i strane EVS volontere iz različitih zemalja diljem Europe (Norveška, Italija, Španjolska, Makedonija, BiH, Portugal). Tijekom festivala mladi će sudjelovati u raznim sportskim, rekreativnim, edukativnim i multikulturalnim aktivnostima.
 
 

 The project is cofinanced by the European Union through the Erasmus+ programme. Projekt sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program. 

The Agency for mobility and EU programmes is the contracting authority and support for Erasmus+ projects in Croatia. Agencija za mobilnost i programe EU je ugovorno tijelo i podrška projekata Erasmus+ u Hrvatskoj.

Views expressed in this article are the sole responsibility of Association IKS and the European Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Stajališta izražena u ovom članku isključiva su odgovornost Udruge IKS i Europska komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.