Kreativno izražavanje u Klubu Žabica

Danas smo se nakon kratke pauze ponovno družili s našim prijateljima iz Udruge OSIT grada Siska!

Uz kavicu i razgovor odlučili smo se danas malo kreativno izražavati pa je svatko izabrao svoj način za to! Netko je koristio tempere i vodene boje za laganiju varijantu slike dok su se drugi opredjelili za izradu slika uz pomoć krep papira! To je tehnika koja zahtijeva više vremena jer moramo kidati male komadiće krepa , izraditi male kuglice od njih te ih pomoću ljepila lijepiti u zadane obrasce koje smo odabrali!

Veselimo se uskoro svi skupa nekom stabilnijem i ljepšem vremenu i svim našim aktivnostima na otvorenom!

_________________________________________________________________________________________

Today, after a short break, we hung out again with our friends from the OSIT Association of the city of Sisak!

With coffee and conversation, we decided to express ourselves a little creatively today, so everyone chose their own way to do it! Some people used tempera and watercolors for a lighter version of the picture, while others opted to create pictures with the help of crepe paper! This is a technique that requires more time because we have to tear small pieces of crepe, make small balls out of them and glue them to the default patterns we have chosen!

We are all looking forward to a more stable and beautiful weather and all our outdoor activities soon!

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.