Ispunite anketu “Istraživanje potreba OCD-a i javnih ustanova”

Udruga IKS i Mreža mladih Hrvatske pozivaju vas da sudjelujete u istraživanju potreba organizacija civilnog društva i javnih ustanova te na taj način date svoj doprinos razvoju lokalne zajednice u razdoblju nakon razornog potresa koji je pogodio grad Petrinju i okolicu. 

 

Nakon razornog potresa koji je pogodio grad Petrinju i okolicu krajem prošle godine, organizacijama civilnog društva i javnim ustanovama naše lokalne zajednice značajno je otežan rad i provedba aktivnosti. Mišljenja smo da su navedeni oblici organizacija neophodni za planiranje budućnosti zajednice te su neizostavni generatori pozitivnih promjena u specifičnim sektorima, ali i društvu u cjelini. Iz tog razloga, Udruga IKS i Mreža mladih Hrvatske odlučili su zajedničkim snagama provesti istraživanje vezano uz detektiranje postojećeg stanja i potreba OCD-a i javnih ustanova sa sjedištem u gradu Petrinji i široj okolici s ciljem zagovaranja uspostave društveno – kulturnog centra.

Pozivamo vas stoga da u ime svojih organizacija ispunite anketu naziva Istraživanje potreba OCD-a i javnih ustanova te na taj način date svoj doprinos razvoju lokalne zajednice u razdoblju nakon razornog potresa koji je pogodio grad Petrinju i okolicu. 

 

Navedeno istraživanje ima za cilj detektirati potrebe za prostornom i tehničkom podrškom u kontekstu djelovanja OCD-a i javnih ustanova u lokalnoj zajednici. Istraživanje se provodi u obliku online ankete za čije je ispunjavanje potrebno manje od 5 minuta.

 

Anketu ispunjavaju članovi/djelatnici/voditelji organizacija civilnog društva i javnih ustanova s područja Petrinje. Molimo Vas da anketu ispunjava jedna osoba u ime svake zainteresirane organizacije da bismo izbjegli eventualna ponavljanja podataka. 

Anketu možete ispuniti na sljedećem linku:  ANKETA

 

Istraživanje provodi Udruga IKS u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske u sklopu projekta “Zajednica u centru – društveno-kulturni centri kao prostori zajedništva i solidarnosti”, koji je financiran kao ad hoc akcijski projekt u sklopu Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (projekt je sufinanciran sredstvima financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške).