GRAĐANSKI PIKNIK 1. SVIBNJA

Ostala mi ta radost iz djetinjstva Za najmlađe ćemo imati zabavni program, a gostovat će nam i mali luna parkić sa vlakićem, vrtuljkom i gumenom “kućom” za bezbolno skakanje :-))

Ugostiteljski obrt MB će pred igralište dopeljati svoje klupe i stolove, tako da će biti velik izbor jela i pića.

Do sada su nam se već javili neki sponzori za piknik, nadamo se da će ih biti još jer spremamo dosta nagradnih igara! Naravno, iscrpna reportaža i popis sponzora slijedi odmah nakon piknika!! U slučaju kiše piknik se odlaže za neku sunčanu subotu!

Odazvali su nam se slijedeći sponzori: BEERSHOP iz Zagreba, EUROSHOP -Petrinja, Pečenjara Asterix – Petrinja, Sindikat policije Hrvatske, Caffe bar MB – Petrinja, Petrinja, Sitotisak -Petrinja i Frizerski salon Family – Petrinja.

Usput, znate li zašto slavimo 1. svibnja? To ste sigurno jednom znali, no prilično je vjerojatno da ste ovaj podatak u međuvremenu zaboravili.
Prava je prilika da se podsjetite kako je upravo tog datuma prije 117 godina prosvjed američkih radnika u Chicagu dosegao “ključnu točku”. Zahtjevi simbolizirani u tri osmice ( osam sati rada, osam sati odmora te ostatak dana utrošen u vlastito “uzdizanje”) aktualni su još i danas. Stoga, zbrojite sve te osmice u 24 slobodna sata pa ih provedite ta upravo onako kako Vas najviše veseli! A čisto sumnjam da će taj dan biti išta bolje od našeg piknika!
Po katoličkom kalendaru 1. svibnja slavimo Josipa Radnika.

Kako je do 1. svibnja 5-6 dana – još možemo obogatiti zabavni program! Svi predlozi su dobro došli!