IZVJEŠĆE S GODIŠNJE SKUPŠTINE

U uvodnom dijelu je prikazan novi film o udruzi IKS koji je napravljen na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Nakon toga smo se osvrnuli na dosadašnje aktivnosti i projekte udruge, te načinu financiranja istih.
Dogovorena izmjena nekih dijelova statuta pa je tako od danas i službeno sjedište udruge u Gajevoj 40a. U statut smo dodali zadaće i ovlasti dopredsjednika, što ranije nije bilo.
Članstvo je u udruzi i dalje besplatno, a novi se članovi primaju isključivo na Godišnjoj skupštini (danas smo primili 4 nova člana).
Zajedničko je mišljenje da udrugu treba ojačati, prvenstveno edukacijom mlađih članova (pisanje projektnih prijedloga, namicanje sredstava, građanska odgovornost i participacija građana u lokalnoj problematici itd.)
Svaki član udruge uvijek može predlagati nove aktivnosti i davati nove projektne prijedloge. Idealno je bude i voditelj istih.
Za predsjednicu udruge je jednoglasno izabrana Palma Miličević, a za dopredsjednicu Nina Fićur. Osim predsjedništva članovi Upravnog odbora udruge su Tomislav Jurčević, Miroslav Petrak, Darko Rakić i Mario Vidović.

Najavili smo slijedeće aktivnosti predviđene za ljetne mjesece:

klub mladih

FREE INFO ZONE
19-22 h je vrijeme kada su vrata kluba mladih svakodnevno otvorena svima, posebno mladima od 15-29 godina.

TULUMARA!
Svirke, Karaoke zabave, plesnjaci, proslave –sve to možete organizirati u TULUMARI subotom uvečer. U klubu se mogu u dogovoru s voditeljem organizirati privatne zabave kao što su proslave rođendana.

RADIONICA AMATERSKOG FILMA – RAF
Najveći problem ove radionice je mali broj ljudi obučenih za kompletnu izradu filma. Zato će RAF od ovog mjeseca započeti prvu seriju radionica «Od ideje do filma» namijenjenu mladima od 15-29 godina. Radionica će se održavati nedjeljom od 17 sati.

Predloženo je organiziranje KARAOKE ZABAVA na otvorenom tijekom ljeta ali ta je ideja još u pripremi.

informatičke edukacije za odrasle Upravo dvije skupine polaznika završavaju tečaj, pa su u tijeku upisi novih polaznika. Prednost imaju nezaposleni mladi i nezaposleni (max. 32 osobe).

multimedijski klub za djecu svaki radni dan od 10-15 h