Moje iskustvo pripravnika u Udruzi IKS

Kako se moje stažiranje u Udruzi IKS bliži kraju, razmišljam o prekrasnim iskustvima i ljudima koje sam susreo. Rad na raznim projektima bio je nevjerojatno nagrađujuć i naučio sam puno iz svih iskustava, čak i onih izazovnijih, i od svih ljudi koji me okružuju. Zahvalan sam timu Udruge IKS na njihovom vodstvu i predanosti. Njihova strast za radom u zajednici svakodnevno me inspirirala i bez sumnje cijela zajednica osjeća svakodnevni rad i ljubav.

fotke 1 jpeg e1717143642616 - Moje iskustvo pripravnika u Udruzi IKS

Ovo stažiranje je bilo transformativno i odlazim sa srcem punim zahvalnosti i lijepim sjećanjima, ne samo od ljudi, već i od svih nevjerojatnih mjesta koja sam imao priliku istražiti. Hrvatska je prekrasna!

Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici.

Sa zahvalnošću,

Martim Melo

martim internship scaled - Moje iskustvo pripravnika u Udruzi IKS

 As my internship with Udruga IKS comes to a close, I reflect on the wonderful experiences and people I’ve encountered. Working with various projects, has been incredibly rewarding and I learn a lot from all the experiences, even the more challenging ones, and form all the people that surround me.

I’m grateful to the Udruga IKS team for their guidance and dedication. Their passion for community work inspired me daily and without a doubt all the community feel their daily work and love.

This internship has been transformative, and I leave with a heart full of gratitude and fond memories, not only from the people, but from all the amazing places that I had the possibility to explore. Croatia is gorgeous!!

Thank you for this incredible opportunity.

With appreciation,

Martim Melo