Veliko Eurodesk istraživanje

Jeste li ikad razmišljali o sudjelovanju na razmjenama mladih, volontiranju ili studiranju u inozemstvu? Eurodesk mreža je jedan od glavnih pružatelja informacija o mobilnosti, volontiranju, studiranju ili rada u inozemstvu, a Eurodesk multiplikatori rasprostranjeni su diljem Europe.

Eurodesk kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete rada i pružanja informacija mladima, upravo zato Eurodesk Brussels Link je pokrenuo veliko Eurodesk istraživanje. Cilj je saznati kakve vrste informacija mladi najčešće traže, na kojim izvorima pronalaze inspiraciju i koje bi informacije htjeli saznati.

Sve osobe od 13 do 35 godina koje ispune istraživanje imaju priliku osvojiti super nagrade:

• Prva nagrada je poklon kartica od 50 eura za Amazon, Netflix ili iTunes
  • Ostale nagrade su dvije poklon kartice od 25 eura za Amazon, Netflix ili iTunes.

Istraživanje je prevedeno i na hrvatski jezik, a možete ga pronaći ovdje. Odvoji 10 minuta svog vremena i pomozi nam da poboljšamo rad Eurodesk mreže.

Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.