Udruga IKS obilježila Europski tjedan

1. svibnja zaposlenici i volonteri Udruge IKS sudjelovali su na obilježavanju tjedna Europe. U organizaciji Grada Petrinje, na Strossmayerovom šetalištu okupili su se predstavnici brojnih ustanova i organizacija, na životopisnim štandovima. Ovaj događaj imao je svrhu obilježiti Dan Europe (9. svibnja) i uopće cijeli Europski tjedan. U tu svrhu predstavili su se svi voditelji projekata i gradskih trgovačkih društava i gradskih ustanova, kao i gradskih Upravnih odjela i predstavnici pojedinih udruga kao organizacije civilnog društva, koje također imaju projekte koje pripremaju, provode  ili su već provedeni. Udruga IKS je tom prilikom predstavila 7 europskih projekata, a na predstavljanju su sudjelovali i 2 EVS volontera iz Norveške Thomas i Ines.

Projekti Udruge IKS financirani EU sredstvima:

CAMPHILL LIFESHARING YOUTH VOLUNTEER PROJEC ERASMUS+ KA1 EVS 2.2018. – 11.2018.

EVS 4 INCLUSION
    ERASMUS+ KA1 EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI

iDebate Europa za građane

MEDITERANSKE IGRE ERASMUS+ KA1

Moja škola – zajednica sa srcem Europski Socijalni fond

NA VALOVIMA VOLONTERSTVA – INFRASTRUKTURA ZA SNAŽNE I POVEZANE ZAJEDNICE Volonterski centar Zagreb

“Puppet Theatre” – European Voluntary Service (volunteering project) – Programme Countries

01/10/2018 – 30/09/2019 (1 volunteer from each country) ,

Pozivamo sve građane koji žele volontirati na navedenim projektima ili one zainteresirane o aktivnim projektima Udruge IKS da se dođu raspitati u Turkulinovu 9 u  Petrinji.