U dobrom društvu

Kada je pomoć najpotrebnija tu su naši volonteriksi da nam pokažu što znači imati veliko srce i izdvojiti svoje vrijeme dobrovoljno za druge. Dobar primjer aktivnog sudjelovanja u svojoj zajednici pokazali su nam  učenici-volonteri iz osnovne škole Jabukovac kad su skupljali sredstva i družili se sa  starijim lokalnim stanovništvom.

Organizirali su  volontersku akciju u sklopu projekta “Moja škola-zajednica sa srcem” koju provodi Udruga IKS zajedno sa sedam partnerskih škola na području Banovine.
 Uz pomoć mentorice Estele iz Udruge IKS i učiteljice Martine Čudine-Olah videoaktivistička skupina nastala u projektu “Moja škola-zajednica sa srcem”  snimila je i montirala video u kojem se vidi trud mladih učenika volontera, dobrobiti aktivnog sudjelovanja za boljitak zajednice u kojoj živimo te korak naprijed razvoju malih ruralnih područja.

LINK ZA VIDEO:
U dobrom društvu

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.