Trening o migracijama i mobilnosti u Finskoj

Zahvaljujući partnerstvu udruge IKS na raznim europskim projektima koji su od interesa ne samo za mlade nego i za osobe koje rade s mladima, donosimo vijesti o novim prilikama za mobilnost.

 

 

Općina Seinajoki iz Finske u partnerstvu s udrugom IKS provodi projekt “Waves of Migration” tijekom kojeg će od 17. do 24. listopada biti održan trening na temu migracija i mobilnosti mladih u mjestu Lapua u Finskoj.  Sudjelovati mogu osobe starije od 18 godina koje žele učiti i razvijati znanja i vještine u radu s mladima, a zanimaju ih navedene teme ili imaju iskustva u tom području, a imat će priliku i čuti primjere dobre prakse iz drugih zemalja poput Finske, Poljske, Slovenije, Španjolske, Češke, Austrije i Italije.


Troškovi putovanja, smještaja i hrane pokriveni su kroz Erasmus+ program, a prijaviti se možete do 21. rujna na našu dobro poznatu e-mail adresu evs@udrugaiks.hr i dobiti sve potrebne informacije i upute o sudjelovanju na ovom treningu.


 Za više informacija o tome što je Erasmus+, kako možete putovati i učiti i sudjelovati na ovakvim treninzima možete nas kontakirati na e-mail: evs@udrugaiks.hr, telefonom na broj 044/813-709 ili osobno doći u Udrugu IKS u Turkulinovu 9 gdje će vas naše ljubazno osoblje informirati i o
ostalim prilikama za mobilnost!