DSC04425

Četvrti dan Internacionalnog ljetnog kampa

Četvrtog su dana Internacionalnog ljetnog kampa naši volonteri s odredom izviđača Kupa prijepodne proveli na izvoru Jelen.

 

 

 

 

Naučili su koje su biljke jestive, od kojih se može kuhati čaj, te kako uz minimalan alat zapaliti vatru. Osim toga, pekli su kobasice na otvorenoj vatri i uživali u prirodi.

 

DSC04386

 

 

DSC04413

 

DSC04417

 

U popodnevnom dijelu kampa na programu je bila projekcija dokumentarnog filma, a nakon filmskih minuta ostatak popodneva volonteri su proveli na Kupi s Kajak kanu klubom Kupa Petrinja i učili osnove kajaka. Najbitniji dio kajakiranja je ostati na vodi, to jest održati ravnotežu u kajaku.

 

DSC01179

 

DSC01202

 

DSC01223

 

DSC01210

 

DSC01229

 

DSC01231

 

 

Nakon aktivnosti na vodi, na red je došla i tradicionalna partija belota koju su neki volonteri igrali po prvi puta u životu.

 

 

Sutrašnji je dan predviđen za umjetnost i glazbu, a na programu je lutkarska radionica, radionica slikanja, DJ radionica i paralelno s njom hippie radionica.

 

U večernjim satima, za kraj ovogodišnjeg ljetnog kampa pripremamo i Ćilim for the Chillin’ party s dva DJ-a: Kristijan Kozlowski i Micha, te bendom Nulti sat.

 

 

 

 

Projekte “Community centre – A place for me” i “Puppet Theatre” financira Europska unija kroz program Erasmus+

Ključna aktivnost 1 (KA1) – obrazovna mobilnost pojedinaca; mobilnost pojedinaca u području mladih.

logo-erasmusplus-700

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) javna je ustanova koja provodi i promovira programe Europske unije i druge međunarodne programe u području znanosti, obrazovanja, osposobljavanja, i mladih.

agencija-mobilnost-logo

logo-volontiranje-povezuje-ljude-700