Strašno dobra mobilnost

27. listopada u Udruzi IKS, uoči Noći vještica organizirana je aktivnost „Strašno dobra mobilnost“ u sklopu eurodeskove Time to move kampanje. Kako bi sve bilo zabavnije volonteri su prikladno uredili prostor raznim ukrasima, izrezbarenim bundevama, lampicama i osmislili najbolje kostime.

Cilj događaja bio je na zabavan način predstaviti mladima Eurodesk multiplikatore i aktivnosti Time to move kampanje, te potaknuti razmjenu iskustava mladih koji su već sudjelovali u mobilnosti. Eurodesk multiplikatorica Sabina Stipanec ukratko je okupljenima predstavila Eurodesk mrežu i objasnila Time to move kampanju te odgovarala na pitanja o mobilnosti. Uz grickalice i strašne filmove mladi su prepričali svoja iskustva s mobilnosti na kojima su sudjelovali, kako su se prijavili i koji su najbolji dojmovi te praktične savjete za putovanje u stranu zemlju.

Time to move je najveća kampanja Eurodesk-a koja ima za cilj upoznati mlade s prilikama za  mobilnost mladih i učenje te povećati vidljivost multiplikatora i Eurodesk mreže.