Snimljen Radio Jingle

Učenici prvih razreda OŠ Katarina Zrinska – Mečenčani 19.ožujka 2019. pričali su o volontiranju na Petrinjskom radiju. U projektu “Moja škola-zajednica sa srcem” planiran je radio Jingle za promociju manifestacije Hrvatska volontira te bi jingle bio korišten kao poziv za sve građane koji žele nesebično dati doprinos svojoj lokalnoj zajednici.

U snimanju radio Jingle-a sudjelovalo je 11 učenika prvih razreda koji će simpatičnim odgovorima sigurno osvojiti vaša srca, nasmijati vas i nadamo se zainteresirati o manifestaciji Hrvatska volontira koja se ove godine odvija od 22.-25.svibnja 2019. Četiri dana umjesto dosadašnjih šest.

Dok su učenici pričali svoj doživljaj o volontiranju u pozadini je svirala Himna volontera, a Jingle možete čuti ovdje: Jingle

I ove godine Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira tradicionalnu manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

 

Manifestacija „Hrvatska volontira“ ove će se godine održati od 22. do 25. svibnja.

 

Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i surađujemo – pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima.

 

Stoga potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se i ove godine uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te da uključivanjem što većeg broja volontera i zaposlenika tvrtki pokažemo da zajednički možemo više i bolje.


Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS. 
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.