Snaga volontera – novi video iz OŠ Sunja

Osnovna škola Sunja partnerska je škola u EU projektu “Moja škola-zajednica sa srcem” koju provodi Udruga IKS već drugu godinu za redom. Videoaktivistička skupina iz OŠ Sunja prošle godine snimila je i montirala video “Što je to volontiranje?” simpatičnim odgovorima dočarali su nam viđenje volonterstva kroz “dječje oči” te popratili sve volonterske aktivnosti organizirane u okviru  EU projekta “Moja škola-zajednica sa srcem”.

Ove godine, što se tiče teme, odlučili su se za pravi primjer volontiranja te su tehnikom “Stop motion video” uz pomoć školskog koordinatora Ivana Komaraca i koordinatorice Estele iz Udruge IKS snimali i montirali drugi video koji se zove “Snaga volontera”. Video govori o volonterima koji su nesebično uložili svoje vrijeme da bi nekome pomogli izgraditi kuću stvarajući lijepšu zajednicu za sve, ujedno i pravi primjer uzrečice: “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!”

Pogledajte video: OVDJE

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.