“Sat učenja, sat igranja” za osnovnoškolce

Nakon što su učenici zasluženo odmorili tijekom zimskih praznika, stiglo je vrijeme da se vrate u školske klupe, ali i IKSove klupe!

Volonterski program „Sat učenja, sat igranja“ ponovo kreće punom parom od ovog utorka, 17.01. kad će naši vrijedni volonteri nastaviti s pružanjem pomoći u učenju.

U prošlom polugodištu matematika je našim školarcima zadavala najviše glavobolja, kako to obično i biva, ali svi su uspješno riješili sve probleme pa smo zajedno zakoračili u novo polugodište spremni za nove pobjede.

Za sudjelovanje u programu „Sat učenja, sat igranja“ potrebno se obavezno prijaviti prije svakog dolaska na broj telefona 044/813-709, porukom na facebook stranicu „Volonterski centar Petrinja“ ili na mail volonteri@udrugaiks.hr. “Sat igranja, sat učenja” održava se utorkom od 10 do 12 te utorkom od 16 do 18 sati.
Ovim putem pozivamo i sve koji žele volontirati na ovom programu da se prijave na navedene kontakte ili nas posjete u prostorijama Volonterskog centra Petrinja u Turkulinovoj 9 u Petrinji.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Projekt “Lokalni volonterski centar Petrinja” financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske. Partneri u projetku su Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, Dom za psihički bolesne odrasle osobe Petrinja, POU Hrvatski dom Petrinja i Grad Petrinja