Sajam informiranja u Novom Čiču

Udruga Zamisli kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji s Kulturno umjetničkim društvom Čiče organizirala je Sajam informiranja 6. Lipnja 2017. godine  u Etno naselju Novo Čiče gdje su sudjelovali Udruga IKS i Info centar za mlade Petrinja.

 

Na Sajmu informiranja su se također predsavili KUD Čiče, Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI, Gorički klub mladih, Centar za djecu,mlade i obitelj Velika Gorica, Udruga Zamisli, Gradska knjižnica Velika Gorica, Centar za audiodeskriptivne djelatnosti i promicanje dostupnosti kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom, Mreža udruga Zagor, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina, Srednja strukovna škola Velika Gorica, Udruga Impress, Centar za djecu, mlade i obitelj Zaprešić, Zaklada čujem, vjerujem vidim, Eurodesk Hrvatska, Zajednica ICM u Hrvatskoj, Policijska postaja Velika Gorica i Zajednica saveza osoba s invaliditetom- SOIH.

Sudionici Sajma mladima su predstavljali svoje aktivnosti, ukazali mogućnosti sudjelovanje u aktivnostima i ponudili odgovore na sva pitanja mladih.

Glavni cilj ovakve manifestacije je osvjestitii mlade ljude da imaju pravo na pristup informacijama o brojnim prilikama i mogućnostima koje im se nude.

 

Projekt „INFOrmiraj se“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri u projektu su Grad Petrinja, Udruga Zamisli, PRONI centar za socijalno podučavanje i Udruga Impress.