Sajam informacija u Petrinji

Udruga IKS i Info centar za mlade Petrinja organizirali su Sajam informacija na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji 7. srpnja 2017.

Na Sajmu informacija predstavile su se udruge i organizacije iz zajednice. Udruga Zamisli, Centar za mladež Zaprešić, Mreža udruga Zagor, HPD Petrinja, Hrvatski zavod za zapošljavanja, HPD Zrin, ALD Sisak, Petrinjska razvojna agencija, Agencija za razvoj Grada Gline. Osim dragih kolega, predstavili su se Udruga IKS uz Info centar za mlade i Volonterski centar Petrinja i također smo imali Eurodesk štand na kojem su se predstavljali naši EVS volonteri iz Kolumbije, Njemačke, Španjolske i Latvije.

 

Također smo postavili Info štand za mlade gdje su mogli dobiti svoje putovnice s kojima su posjećivali ostale štandove gdje su trebali točno riješiti zadatke kako bi dobili pečat u svoju putovnicu i osvojili nagradu. Usprkos vrućini tijekom Sajma imali smo i glazbeni nastup naših volontera Antonije Kihalić i Leona Rokića.

Vjerujemo da je ovakav pristup i informiranje zajednice od iznimnog značaja posebno zbog širokog opsega informacija na jednom mjestu te se nadamo da će ovaj događaj postati redovna aktivnost Info centra u budućnosti. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

 

Projekt „INFOrmiraj se“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri u projektu su Grad Petrinja, Udruga Zamisli, PRONI centar za socijalno podučavanje i Udruga Impress.