DSC05516

IKSov Info centar u studentskoj „Hodalici“

Prošli četvrtak 14. siječnja voditeljica Info centra za mlade Petrinja, Sabina Stipanec je gostovala u radio emisiji „Hodalica“. Hodalica je emisija za mlade i studente s invaliditetom, te o aktivnostima u koje su uključene ili ih provode mlade osobe s invaliditetom.

Važnost i kompetencije ovoj emisiji daje i činjenica da je cijelokupna realizacija pod supervizijom samih osoba s invaliditetom.

Bavi se novim događanjima, projektima i ostalim zanimljivostima iz područja obrazovanja, zapošljavanja, zdravlja, slobodnog vremena te svih ostalih segmenata iz života osoba s invaliditetom. Također, predstavlja tijek i način napredovanja života osoba s invaliditetom, ugošćuje zanimljive i kompetentne goste i usmjerava napore poboljšanja života osoba s invaliditetom. Emisiju u suradnji provode Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI i Radio Student, uz financijsku podršku Grada Zagreba.

U emisji koju su vodili Ivona Šeparović i Hrvoje Magić razgovaralo se o puno tema, od predstavljanja Udruge IKS i Info centra pa do aktivnosti i planova za budućnost. Cijelu emisiju možete poslušati ovdje https://www.mixcloud.com/RadioStudent/hodalica-1412016/.

DSC05518

Info centar Petrinja je projekt Udruge IKS, financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a sufinancira ga Grad Petrinja, namijenjen je poboljšanju informiranja i savjetovanja mladih. Za sve upite slobodno se javite pon, uto, srij i pet od 08-16 sati, čet od 08-18 sati, na adresi Turkulinova 9 ili na mailu infocentar53@udrugaiks.hr.

Projekt “INFO! INFO!” financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Republike Hrvatske, sufinancira Grad Petrinja, a partneri u projektu su Udruga Zamisli i PRONI centar za socijalno podučavanje iz Osijeka.

web logo