Programi u Volonterskom centru Petrinja

Kako smo zakoračili u 2017. godinu, vrijeme je da se nakon kratke pauze ponovo vratimo svim aktivnostima Volonterskog centra Petrinja.

Od ovog tjedna nastavljamo s aktivnostima kod naših dragih partnera – Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja i Doma za psihički bolesne odrasle osobe. Tako ćemo se i u ovoj godini družiti u sljedećim terminima: utorak u 14 sati ćemo zaigrati bingo s korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe, a u srijedu u 9:10 ujutro družit ćemo se uz bingo u Domu za psihički bolesne odrasle osobe.

Također, i dalje provodimo volonterski program u POU Hrvatski dom, odnosno dežurnog asistenta u Galeriji Krsto Hegedušić svake subote od 10 do 13 sati.

Uz navedene kontinuirane programe nudimo i brojne druge aktivnosti u koje se moguće uključiti kako bismo zajedničkim snagama poboljšali kvalitetu života u zajednici kroz volotiranje u raznim programima i aktivnostima.

Pozivamo sve koji se žele uključiti u rad Volonterskog centra Petrinja i steći nova znanja, iskustva i kompetencije da nas posjete na adresi Turkulinova 9 ili nas kontaktiraju putem maila volonteri@udrugaiks.hr ili telefona na 044/813-709. Volontirajmo zajedno!

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Projekt “Lokalni volonterski centar Petrinja” financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske. Partneri u projetku su Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, Dom za psihički bolesne odrasle osobe Petrinja, POU Hrvatski dom Petrinja i Grad Petrinja