Poziv za volontiranjem u Engleskoj

Traže se mlade, motivirane osobe za volontiranje u Engleskoj! Ako si mlada osoba od 18 do 30 godina, pozitivna i otvorenog uma, voliš raditi u timu i imati fleksibilan raspored, imamo pravu priliku za tebe. Organizacija Youth Action iz Engleske hitno traži mladu osobu koja bi na 10 mjeseci sudjelovala na projektu „Volunteering for diversity and inclusion“. Troje volontera iz Hrvatske je već u Blackburnu (Lancashire) u Ujedinjenom Kraljevstvu, pridruži im se!

Naši partneri, Youth Action su priznata, nagrađivana organizacija koja ima za misiju obuhvatiti, uključiti i osnažiti mlade osobe s kojima rade. Za više informacija o organizaciji posjetite  http://www.youthaction.org.uk/

Volonteri bi, osim u svakodnevnom životu organizacije, sudjelovali u raznim inicijativama, organiziranju festivala, provođenju radionica i osmišljavanju umjetničkih izvedbi koje su namijenjene informiranju i osvještavanju građana.

Važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovim aktivnostima besplatno za sve sudionike jer su troškovi putovanja, smještaja, hrane i džeparca pokriveni kroz Erasmus+ program. Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014. ̶ 2020. Ovaj program omogućuje mladima mobilnost u svrhu učenja, gdje mladi sudjeluju na raznim projektima mobilnosti kako bi stekli nova znanja i vještine te pomogli zajednici u koju dolaze.Pozivamo sve mlade od 18 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje u ovom projektu i otputuju u novu zemlju, upoznaju strane kulture te steknu nova znanja, vještine ali i poznanstva i prijateljstva! Prijaviti se možete na e-mail adresi evs@udrugaiks.hr, facebook stranicama, na broj  telefona 044/813 709 ili osobnim dolaskom u Udrugu IKS u Turkulinovoj 9 u Petrinji.