Poziv na završnu konferenciju “EVS for All”

S veseljem najavljujemo uspješan završetak našeg dvogodišnjeg strateškog EVS projekta “EVS for All” Europske volonterske službe, te Vas tog prigodom pozivamo da nam se pridružite na završnoj konferenciji 16. 7. 2020. OAZA Joyful Kitchen, Radićeva 9, Zagreb, s početkom u 18:00 i predviđenim trajanjem do 19:30.

Na konferenciji ćemo ukratko predstaviti rezultate i postignuća nakon završenog dvogodišnjeg projekta, naša bivška volonterka iz Španjolske podijelit će s Vama svoja iskustva i priču o životu nakon volontiranja, a prije zaključne zakuske i druženja priredit ćemo kratku panel-raspravu o koordiniranju volontera, primjerima dobre prakse i utjecaju volontera na lokalnu zajednicu.

Za prijavu i sudjelovanje na konferenciji potrebno je samo poslati e-mail na mail lana.novosel@outwardboundcroatia.com

uz napomenu o broju te imenu i prezimenu osoba koje dolaze.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se!

𝗩𝗼𝗹𝗷𝗲𝗹𝗶 𝗯𝗶𝘀𝗺𝗼 𝘀𝘁𝘃𝗼𝗿𝗶𝘁𝗶 𝗼𝗽𝘂𝘀̌𝘁𝗲𝗻𝘂 𝗮𝘁𝗺𝗼𝘀𝗳𝗲𝗿𝘂 𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗸𝘂𝗽𝗶𝘁𝗶 𝗽𝗼𝗰̌𝗲𝘁𝗻𝗶𝗸𝗲 𝗶 𝗶𝘀𝗸𝘂𝘀𝗻𝗲 𝗰̌𝗹𝗮𝗻𝗼𝘃𝗲 𝘂𝗱𝗿𝘂𝗴𝗮 𝗻𝗮 𝗷𝗲𝗱𝗻𝗼𝗺 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝘂, 𝘀𝘁𝗼𝗴𝗮 𝗱𝗼đ𝗶𝘁𝗲 𝗱𝗮 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗱𝗿𝘂𝘇̌𝗶𝗺𝗼, 𝗿𝗮𝘇𝗺𝗶𝗷𝗲𝗻𝗶𝗺𝗼 𝗶𝘀𝗸𝘀𝘂𝘁𝘃𝗮 𝗶 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝗿𝗮𝗺𝗼 𝗷𝗲𝗱𝗻𝗶 𝗱𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘇𝗮 𝗻𝗼𝘃𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁𝗲!
Veselimo se Vašem dolasku i druženju!