Poziv na još jednu razmjenu mladih

Udruga IKS i partnerska organizacija Focus iz Bugarske stvorili su još jednu priliku za mobilnost mladih partnerstvom na Erasmus+ projektu razmjene mladih pod imenom „Think green, go green“.

Razmjena mladih „Think green, go green“ će se održati u gradu Pazardzhiku u Bugarskoj od 11. do 18. listopada, a priliku za mobilnost ostvarit će petoro mladih osoba od 18 do 30 godina. Na razmjeni će sudjelovati 45 sudionika iz 9 zemalja, Hrvatske, Bugarske, Italije, Španjolske, Njemačke, Turske, Rumunjske i Poljske.

Tema razmjene je ekologija i očuvanje okoliša s naglaskom na recikliranje i alternativne izvore energije. Sudionici će imati priliku proći kroz razne radionice koje će spajati ekologiju, recikliranje i kreativnost i sudjelovati u interaktivnim igrama, debatama i drugim zabavnim aktivnostima, a po završetku primiti i Youthpass certifikat o sudjelovanju i stečenim kompetencijama.

U sklopu razmjene planiran je i posjet Plovdivu, najstarijem i drugom po veličini gradu u Bugarskoj.

Svi troškovi razmjene (putovanje, smještaj i hrana) u potpunosti su pokriveni kroz Erasmus+ program.

 

Ovim putem pozivamo sve mlade koji znaju engleski jezik da iskoriste ovu izvanrednu priliku ne samo za ekološko osvještavanje već i upoznavanje novih kultura i ljudi. Za prijavu i više informacija o razmjeni potrebno se javiti na e-mail: evs@udrugaiks.hr ili barbara@udrugaiks.hr.