Otvorene prijave za projekt “Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode”

Udruga Bioteka dolazi u regionalne centre Osijek, Rijeka, Zagreb i Split i mladima u dobi od 15 do 30 godina donosi projekt „Aktivni mladi u zaštiti okoliša i prirode ”. Glavni cilj projekta je osnažiti mlade za aktivno sudjelovanje u prepoznavanju i rješavanju pitanja zaštite okoliša i prirode u lokalnim sredinama. Projekt se provodi u dva koraka:

1. Informativno-edukativna radionica

Izravno se susrećemo s mladima i konkretnim problemima vezanim za zaštitu okoliša u lokalnim sredinama, nakon čega krećemo u akciju. Mladi će saznati što je u njihovoj moći i kako stvoriti priliku za rješavanje okolišnih problema.

Raspored radionica:
Osijek, 06. travnja 2018. Kralja Zvonimira 15
Rijeka, 10. travnja 2018. Kružna ulica 8
Zagreb, 12. travnja.2018. Avenija Marina Držića 71 A
Split, 14. travnja 2018. Jerina 1

2. Drugi korak je provođenje istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog samostalnog rada mladih u lokalnim sredinama.

Cilj drugog koraka je mladima omogućiti rješavanje postojećih problema zaštite okoliša i prirode uz mentorstvo članova Udruge Bioteka tijekom cijelog trajanja samostalnog rada. Trajanje drugog koraka iznosi tri mjeseca.

Kako se prijaviti

Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu – https://goo.gl/forms/L7YXSJOcLNFSohe53.

Vrijeme odvijanja radionica: 9:30 – 17:30 sati

Cijena: besplatno

Detaljnije o projektu možete pročitati na linku.