Održani sastanci u OŠ Sunja i OŠ Davorina Trstenjaka Hrv. Kostajnica

U četvrtak 21. veljače 2019.  Udruga IKS održala je sastanke s partnerima iz OŠ Sunja te s partnerima iz  OŠ Davorina Trstenjaka Hrvatska Kostajnica. Na sastancima su analizirali provedene aktivnosti, dogovarali nove termine mentoriranja za videoaktivizam, lutkarske predstave i radionice o volontiranju koje će se provesti u tekućoj godini.

I ove godine u svibnju nas očekuje tradicionalna manifestacija “Hrvatska volontira” u sklopu koje su prošle godine sve škole u projektu “Moja škola – zajednica sa srcem” organizirale volonterske akcije širom ruralnog područja Sisačko-moslavačke županije. Škole također rade na drugim volonterskim akcijama i programima a u OŠ Sunja već drugu godinu uspješno provode volonterski program “Vršnjačka pomoć u učenju”. Radujemo se sljedećim aktivnostima i daljnjoj ugodnoj i uspješnoj suradnji s partnerskim školama.

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge IKS.