Objavljen poziv za predlaganje kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na svojim je mrežnim stranicama objavilo “Javni poziv za predlaganje kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske iz reda udruga mladih i za mlade”, a rok za predlaganje kandidata je 20 dana od dana objave na mrežnim stranicama Ministarstva. Točnije, rok za predlaganje kandidata traje do 31. listopada 2017. obzirom je poziv objavljen 11. listopada.

Na mrežnim stranicama Ministarstva stoji:

Temeljem Odluke o osnivanju Savjeta za mlade i Kriterija za članstvo u Savjetu za mlade Vlade Republike Hrvatske, postupak kandidiranja te način izbora za članove i zamjenike članova Savjeta za mlade iz reda udruga mladih i za mlade, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske iz reda udruga mladih i za mlade.

Rok za podnošenje prijedloga kandidata je 20 dana od objave ovog Poziva na mrežnim stranicama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Dokumentacija potrebna za predlaganje kandidata nalazi se u poveznicama ispod: