NOVI TEČAJ ZA LJUDE ŽEDNE ZNANJA

Photoshop je već nekoliko godina vodeći grafički program za obradu slika kojeg za tu svrhu, prema posljednjim istraživanjima koristi 85% grafičkih stručnjaka. Međutim, njegova jednostavnost, stabilnost i kompatibilnost s drugim grafičkim programima privukla je i širu javnost. Photoshop vam omogućava da izvodite prave male čarolije s vašim fotografijama. Tako možete od njih raditi kolaže, možete obrisati bore s lica vašoj mami (ispeglati joj lice), možete skinuti «škembu» tati, staviti brkove sestri… Možete napraviti i predizborni plakat na kojem ćete bilo kojeg političara učiniti nasmijanim, mladim, lijepim i šarmantnim.

U IKSu ponovo počinje tečaj “Osnove Photoshopa 7.0”. Trajati će 2 mjeseca, a predavanja će biti dva puta tjedno (po 2 školska sata). Na tečaju će se polaznici učiti s osnovama Photoshopa: rad s alatima, izbornicima, paletama, obradom fotografije, trikovima koju koriste fotografi, itd… Za Photoshop trebate imati osnovno znanje korištenja Windowsa tj. trebali bi znati koristiti miš, otvoriti odgovarajući izbornik i odabrati naredbu u njemu.

Voditelj tečaja je i ovaj put Darko Rakić kojeg možete nazvati na 098 830 747 i saznati sve što vas zanima o tečaju ili Photoshopu. Možete ga usput pitati nešto o filmskoj montaži. I to dobro zna 😉