Međunarodni dan volontera u IKSu

I ove godine Udruga IKS i Volonterski centar Petrinja obilježavaju Međunarodni dan volontera koji je opća skupština Ujedinjenih naroda proglasila 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak, odnosno Međunarodni dan volontera.

Udruga IKS organizira proslavu Međunarodnog dana volontera kako bi zahvalili svim volonterima koji su cijelu godinu odvajali svoje vrijeme za našu zajednicu.
Pozivamo sve volontere, partnere, suradnike, prijatelje, i građane koji će se tek upoznati s volonterskim radom da svojim dolaskom uveličaju ovu proslavu.
Proslava Dana volontera izvrsna je prilika da volonterima pokažemo kako njihov rad u zajednici ne prolazi nezapaženo te motiviramo još veći broj građana da se uključi u volonterske aktivnosti.
Na proslavi gosti će se imati prilike upoznati s radom i projektima udruge IKS, upoznati lokalne volontere i prisustvovati dodjeli priznanja za najbolje volontere 2017. godine.

U petak, 8. prosinca 2017. godine odvojite vremena za istinske heroje u našem gradu i od 17 sati posjetite nas u Građanskom centru udruge IKS u Turkulinovoj 9.

Ponesite osmijeh i dobru volju i zabavite se s nama!

Facebook događaj: https://web.facebook.com/events/1930660713864280/