Izobrazba za koordinatore volontera

Sisak organizira Izobrazbu za koordinatore volontera s područja Sisačko-moslavačke županije koja je namijenjena zaposlenicima iz škola i ostalih organizacija civilnog društva koji u svom radu koriste ili tek planiraju početi koristiti volontere.

Izobrazba se odvija u ukupnom trajanju od 4 radna dana, podijeljena u 2 Modula po 2 dana. Predviđeno vrijeme trajanja svakog radnog dana Izobrazbe je 9:00-16:00 sati.

Modul I: 11.-12. travanj 2019.

Modul II: 25.-26. travanj 2019.

Oba Modula se održavaju u dvorani za sastanke „Zgrade udruga“ (Ljudevita Gaja 2A, Sisak, 1.kat).

Tijekom Izobrazbe sudionici će se upoznati s pojmovima i vrijednostima volonterstva i sustavnim pristupom upravljanju radom volontera te ih podržati u razvoju kompetencija za obavljanje uloge koordinatora volontera. Sudionici koji su završili cijeli ciklus Izobrazbe dobiti će Potvrdu o završenoj Izobrazbi za koordinatora volontera po Nacionalnom kurikulumu za menadžment volontera.

Svi zainteresirani se prijavljuju putem internetske poveznice naznačene u Pozivu u privitku do 5. travnja 2019.godine.

Izobrazba je dio aktivnosti projekata:

„Volonterska mreža grada Siska“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i sufinancira Grad Sisak kroz program „Volonterki centar Sisak“ – nositelj: Agencija lokalne demokracije Sisak, partneri: Osnovna škola „Braća Ribar“ Sisak, Osnovna škola „Budaševo-Topolovac-Gušće“ Sisak i Grad Sisak.

„Volonterska školica“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda – nositelj:

Udruga Carpe Diem, Agencija lokalne demokracije Sisak, LAG Vallis Colapis, Slobodna škola- društvo za promicanje demokratskog obrazovanja, Osnovna škola Grabrik i Gimnazija Karlovac.

Za sva dodatna pitanja, obratite se na e-mail Ldesk-si@sk.t-com.hr ili telefon 044/521-227.
Prijave na: LINK ZA PRIJAVU