sk1

Sastanak info centara

U utorak 12. siječnja održan je partnerki sastanak Info centara koji sudjeluju u provedbi programa Regionalnog Info centra za mlade Zagreb u razdoblju od tri godine, od 1. kolovoza 2015. do 31. srpnja 2016. godine.

U provedbi programa kao partneri sudjeluju Grad Zagreb, Mreža udruga Zagor i PRONI Sisak/ICM Sisak a kao suradnici Udruga IMPRESS Daruvar, Centar za mladež Zaprešić, Nezavisna udruga mladih Lepoglava,Udruga IKS Petrinja te mnogi drugi.

Kao predstavnica Info centra za mlade Petrinja, koji djeluje pod Udrugom IKS, prisustvovala je i Sabina Stipanec, voditeljica Info centra Petrinja. Na sastanku se raspravljalo o budućim aktivnostima Info centara te kako ih kvalitetno provesti u suradnji. Također su podijeljeni YIntro- Stepping into Youth Information Course certifikati, dodijeljeni od strane Eryca – European youth information and counselling agency, sve u svrhu standardiziranja rada na području informiranja mladih.

20160112 140407

Info centar Petrinja je projekt Udruge IKS, financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a sufinancira ga Grad Petrinja. Ciljevi Info centra su pomoći mladima da prepoznaju svoje potencijale i osnaže ih, povećati konkurentnost mladih na tržištu rada te promicati cjeloživotno učenje. Info centru se mogu obratiti sve mlade osobe – pon, uto, srij i pet od 08-16 sati, čet od 08-18 sati, na adresi Turkulinova 9 ili na mailu infocentar53@udrugaiks.hr.

Sisak3

Projekt “INFO! INFO!” financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Republike Hrvatske, sufinancira Grad Petrinja, a partneri u projektu su Udruga Zamisli i PRONI centar za socijalno podučavanje iz Osijeka.

web logo