Info točka u Novoj godini

Info točka nastavlja druženje sa studentima Učiteljskog fakulteta i ove akademske godine te razvijamo dobru suradnju kroz novi projekt “INFOrmiraj se” Info centra Petrinja. Info točka je jedinstveni oblik suradnje Učiteljskog fakulteta i Udruge IKS, sa ciljem poboljšanja razine informiranosti studenata u Petrinji, a ove godine krenuli smo s radom 5. prosinca 2016.

Svaki radni ponedjeljak Info točka je dostupna studentima od 9 do 11 sati, a volonteri Info centra spremni odgovoriti na pitanja o mobilnosti, volontiranju i studentskim temama, kao i pružiti specifičnu pomoć i savjet ukoliko je potrebno.

“INFOrmiraj se” je nastavak projekta lokalnog Info centra za mlade Petrinja, a ove godine je usmjeren na osnaživanje mladih, razvijanje specifičnih kompetencija za zapošljavanje, poticanje na aktivizam i volontiranje te razvijanje kvalitete u radu s mladima. Pozivamo sve studente da nas posjete u prostoru Info centra na adresi Turkulinova 9 u Petrinji ili 16. siječnja tijekom Info točke.

Projekt „INFOrmiraj se“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri u projektu su Grad Petrinja, Udruga Zamisli, PRONI centar za socijalno podučavanje i Udruga Impress.