Info točka na Učiteljskom fakultetu

Ovog ponedjeljka na Učiteljskom fakultetu u Petrinji postavljena je Info točka. Sabina Stipanec, voditeljica Info centra, Ana Klarić, Ivan Genc i Barbara Kositer na Info točki upoznavali su studente s uslugama koje mogu dobiti u Info centru za mlade Petrinja.

Info centar za mlade Petrinja je projekt Udruge IKS namijenjen informiranju i savjetovanju mladih u svrhu njihovog osnaživanja. Svakog radnog dana od 8 do 16 sati mladi mogu koristiti usluge Free info zone, koristiti računala ili posuđivati naslove iz mini knjižnice, kao i tražiti informacije vezane uz zapošljavanje, volontiranje ili mobilnost mladih.

Studenti će sve što ih zanima moći upitati na Info točki koja će na Učiteljskom fakultetu opet biti postavljena u ponedjeljak 4. travnja od 9 do 11 sati, ali i uključiti se u rad Info centra za mlade.

20160321_090418-1[1]

 

Projekt “INFO! INFO!” financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Republike Hrvatske, sufinancira Grad Petrinja, a partneri u projektu su Udruga Zamisli i PRONI centar za socijalno podučavanje iz Osijeka.