Info točka na Metalurškom fakultetu u Sisku

U ovoj godini postavili smo prvu Info točku na Metalurškom fakultetu u Sisku. U četvrtak 11. siječnja, voditeljica Info centra Larisa Brkić, zajedno s voditeljicom volonterskog centra Barbarom Kositer, te volonterima Valeriom Caci, Bojanom Juzbašićem i Miroslavom Petrakom na Info točki upoznavali su studente s uslugama koje mogu dobiti u Info centru za mlade Petrinja.

Info centar za mlade Petrinja je projekt Udruge IKS namijenjen informiranju i savjetovanju mladih u svrhu njihovog osnaživanja. Svakog radnog dana od 8 do 16 sati mladi mogu koristiti usluge Free info zone, koristiti računala ili posuđivati naslove iz mini knjižnice, kao i tražiti informacije vezane uz zapošljavanje, volontiranje ili mobilnost mladih.

Studenti će sve što ih zanima moći upitati na Info točki koja će na Metalurškom fakultetu biti postavljena još četiri puta u 2018. godini, ali i uključiti se u rad Info centra za mlade.

Ako trebate pomoć pri pronalasku posla, pisanju životopisa, informacije o studiranju i usavršavanju u inozemstvu ili o mobilnosti i mogućnostima stjecanja kompetencija kroz volontiranje slobodno nam se obratite. Info centar je tu za vas da vam pomogne pri komunikaciji sa različitim ustanovama i organizacijama te da djeluje kao posrednik ako je to potrebno. Možete doći upoznati naše volontere koji svakodnevno svojim volontiranjem mijenjaju zajednicu na bolje.

Projekt „INFOswitch“ financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri u projektu su Grad Petrinja, Udruga Zamisli, Centar za mladež Zaprešić i Udruga Impress.