“Igre znanja”

Smijeh i vika šarenih volonteriksa čula se iz OŠ Katarina Zrinski Mečenčani na volonterskoj akciji “Igre znanja”.

Da je bilo igre  možete vidjeti  u filmiću koji su snimili i montirali učenici koji su članovi/ice videoaktivističke skupine osnovane u projektu za promicanje volonterstva. Igralo se i trčalo i padalo sve u isti mah, međutim učenici-volonteri su također učili raznolikosti kulture  i poboljšali znanje engleskog jezika razgovarajući sa našim EVS volonterima iz Norveške Thomas i Ines.

Odličan primjer razvoja zajednice i manjih ruralnih mjesta kroz uključivanje djelatnika, roditelja i volontera, kako stranih tako i domaćih, u akciju koja je organizirana u sklopu EU projekta “Moja škola-zajednica sa srcem” koji provodi Udruga IKS u partnerstvu sa sedam osnovnih škola na Banovini. Zajedno stvarno možemo biti veći i svojim aktivnim angažmanom mijenjati zajednicu u kojoj živimo na bolje. S mentoricom Estelom iz Udruge IKS i učiteljicom OŠ Mečenčani Jasnom Kapelec učenici videoaktivisti snimali su i montirali video koji možete pogledati ovdje:Katarina Zrinska Mečenčani

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.