Hrvatska volontira u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja

U ponedjeljak smo zakoračili u tjedan aktivnosti organiziranih u manifestaciji Hrvatska volontira koja traje od 22. do 27. svibnja. U 14 sati lokalni i strani volonteri i zaposlenici Udruge IKS okupili su se na terasi Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja te u dobrom društu korisnika Doma započeli prvu ovotjednu aktivnost. Kuglanje koje je uvijek popularna aktivnost okupilo je nešto više od desetak korisnika Doma, te smo zajedno proveli ugodno poslijepodne. U prvom krugu svatko je igrao sam, a u drugom su podijeljeni u dvije skupine te se borili za pobjedu u mješovitim ekipama volontera  i korisnika Doma.

Druženja u Domu za starije i nemoćne uvijek prođu u odličnom raspoloženju i nestrpljivo iščekujemo nova druženja!

U ovom tjednu još nam se stignete pridružiti u sljedećim aktivnostima: u srijedu bingo, u četvrtak društvene igre u Domu za psihički bolesne odrasle osobe, u petak večer za mlade a u subotu radionice i igraonice za djecu. Više informacija potražite na našim Facebook stranicama „Udruga IKS“ i „Volonterski centar Petrinja“, posjetom Turkulinovoj 9 ili na broj telefona 813 709!
Zavolontirajte s nama!

 

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Projekt “Lokalni volonterski centar Petrinja” financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske. Partneri u projetku su Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, Dom za psihički bolesne odrasle osobe Petrinja, POU Hrvatski dom Petrinja i Grad Petrinja