Hodaj i ti u cipelama volontera.

Što je to volontiranje? Pogledajte kako na ovo pitanje odgovara videoaktivistička skupina iz OŠ Sunja. Ovaj poučni i nadasve motivirajući video snimila je i montirala skupina učenika – volontera uz pomoć koordinatorice Estele iz udruge IKS i učitelja Ivana Komarca. Sve volonterske aktivnosti koje su popratili video zapisom organizirane su u okviru EU projekta “Moja škola-zajednica sa srcem” koji provodi Udruga IKS u partnerstvu sa sedam osnovnih škola u Sisačko-moslavačkoj županiji. Videoaktivističke skupine učenika nastale u ovom projektu zajedno sa svojim mentorima i učiteljima rade na promicanju vrijednosti volonterstva, prate sve volonterske aktivnosti i svojim radom potiču sugrađane na uključivanje u volonterstvo s ciljem izgradnje bolje i ljepše zajednice za sve nas.

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.019.256,56 kuna (85%) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 179.868,81 kuna (15%).

Ukupna vrijednost projekta je 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.