HALLOWEEN PARTY, dan poslije

Kao što smo najavili, organizirali smo Halloween Party. Nama to bi po prvi put, a izgleda da nitko prije nas i nije. Nekima je to pomodarstvo, nekima glupost, međutim istina je da je Halloween neobičan povod za ludu zabavu. Zašto ga onda ne iskoristiti?

U IKSovom klubu mladih su još u 17 sati započele pripreme za Halloween. Radili smo dekoracije, bundeve, šminkali se, pripremali tehniku… Glede tehnike, svejedno što smo u IKSu sve probali i što je besprijekorno radilo – u Passageu nije. Nakon mnogo nerviranja odlučimo otići po drugi komp i tada – na naše veselje – sve proradi! U nastavku pogledajte kako nam je bilo na zabavi, ako slučajno niste bili tamo!

Kretivnost u klubu mladih na djelu: izrada ukrasa za Halloween Party, šminkanje, ludiranje…
Te se večeri mnogo pjevalo u Passageu. Cure su se otimale za mikrofon, dok su se dečki ohrabriše tek poslije nekoliko piva.
To je Karaoke Party. Svi vide tekst i svi pjevaju! I cipele su pjevale zovu nas ulice… Potpuni Halloween ugođaj uz bundeve i Adams Family
Animatorica je dobro znala svoj posao, lako je nagovorila druge da pjevaju. Dojam: odlično je bilo, za prvi put!