Godišnji pregled Eurodesk mreže

Svake godine Eurodesk objavljuje publikaciju Godišnji pregled rada Eurodesk mreže, tako je nedavno objavljen osvrt na rad Eurodeska u 2017. godini. Udruga IKS se 2016. godine pridružila mreži organizacija diljem Europe koje se bave promicanjem mobilnosti te informiranja mladih o mogućnostima za putovanje i učenje.

Tijekom 2017. godine, Eurodesk mreža odgovorila je na preko 338.000 upita, tiskala i distribuirala preko 613.000 publikacija. Eurodesk je održao preko 2.300 treninga za oko 40.000 sudionika kako bi dodatno unaprijedili znanje radnika mladih iz cijele Europe.
U Hrvatskoj nacionalna mreža Eurodesk multiplikatora broji 17 organizacija u 16 gradova, a tijekom provedbe najveće kampanje “Time to move” u listopadu 2017. organizirano je 69 aktivnosti u 29 gradova s više od 3500 sudionika.

Cijeli dokument možete pogledati na novoj stranici Eurodeska.

Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima.