Game night by Eurodesk

Time to move kampanja je pri kraju, ali Eurodesk multiplikatori vrijedno rade i još imaju nekoliko iznenađenja za vas. 25. listopada u Udruzi IKS održan je Game night by Eurodesk, večer društvenih igara  s volonterima Europske volonterske službe.Cilj aktivnosti bio je spojiti mlade iz Petrinje sa stranim volonterima iz Turske, Italije i Španjolske, u svrhu razmjene znanja i iskustva o mobilnosti. Strani volonteri su pripremili mnoštvo društvenih igara poput UNA, Čovječe ne ljuti se, Time to move karata te X/O igre prilagođene slijepim osobama, koji su izradili volonteri Orhan i Neslisah.Posebno popularna bila je Time to move igra kroz koju su sudionici naučili razne zanimljive informacije o Europi, kulturi i europskim zemljama. Sudionici su imali priliku vježbati engleski jezik, španjolski, talijanski ili turski jezik i čak saznati svoju budućnost uz pomoć tarot karata.

Pozivamo sve koji nam se nisu stigli pridružiti u petak, da dođu u Klub mladih SKWHAT, 31. listopada od 19 sati, na već tradicionalnu proslavu Halloween-a i upoznaju naše Ambasadore mobilnosti.Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.